تفاوت هرپس سیمپلکس نوع 1 و 2 چیست؟

HSV-1 از طریق تماس با ویروس در بزاق یا پوست پخش شده و همانطور که گفته شد معمولاً دهان و صورت شما را تحت تأثیر قرار می دهد. HSV-2 از طریق تماس جنسی پخش می شود و معمولاً اندام تناسلی شما را تحت تأثیر قرار می دهد. هر یک از انواع HSV می تواند در هر ناحیه ای از پوست که در تماس با ویروس است ظاهر شود.

تشخیص

پزشک متخصص ممکن است هرپس سیمپلکس را بر اساس ظاهر زخم ها تشخیص دهند. ارائه دهنده شما ممکن است نمونه ای از زخم بگیرد. تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی نمونه می تواند ویروس هرپس را تایید یا رد کند.

یکی از پزشکانی که می توانند در تشخیص این عارضه کمک کننده باشند، دکتر زگیل تناسلی است.

اگر زخمی روی سطح پوست خود ندارید، پزشک شما می تواند از آزمایش خون برای بررسی آنتی بادی HSV-1 و HSV-2 استفاده کند، نشانگری که نشان می دهد در معرض ویروس قرار گرفته اید. آزمایش خون عفونت فعال را نشان نمی دهد (به ویژه در صورت عدم وجود زخم یا ضایعات باز). اما به ارائه دهنده شما اطلاع می دهد که آیا در گذشته در معرض ویروس تبخال قرار گرفته اید یا خیر. 

اگر این اولین عفونت شماست، اگر زمان کافی برای تولید آنتی بادی در بدن شما وجود نداشته باشد، ممکن است آزمایش تبخال مثبت نداشته باشید. آزمایش آنتی بادی HSV-1 و HSV-2 ممکن است در 8 تا 12 هفته تکرار شود.

درمان تبخال تناسلی چگونه است؟

برخی از افراد نشانه ای از تبخال تناسلی ندارند به همین دلیل ممکن است برای درمان آن اقدام نکنند. اما بسیاری از مردم ترجیح می دهند از داروهایی استفاده کنند که شیوع بیماری را کوتاه می کند و علائم را کاهش می دهد.

در طول شیوع، ممکن است از یک پماد یا کرم ضد ویروسی برای کمک به کاهش علائم و کمک به برطرف شدن سریع‌ تر آنها استفاده کنید، اما فقط در صورتی کار می‌کند که بلافاصله پس از شروع شیوع آن را شروع کنید. بسیاری از افراد مبتلا به HSV-2 از داروهای خوراکی روزانه برای جلوگیری از شیوع بیماری استفاده می کنند.

ارائه دهنده شما ممکن است یک داروی موضعی (که روی پوست اعمال می شود) یا داروهای خوراکی مانند:

  • آسیکلوویر (Sitavix®، Zovirax®).
  • فامسیکلوویر (Famvir®).
  • والاسیکلوویر (Valtrex®).

منابع:

https://cliniczarei.com

healthdirect.gov.au

my.clevelandclinic.org

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

علت و درمان ترشحات مقعدی چیست؟ + عکس

درمان قطعی بیماری های مقعدی-نشیمنگاهی؛ بواسیر، شقاق، فیستول و…

فیستول چیست؟ علائم، علت و تشخیص بیماری فیستول مقعدی