مراقبتهای بعد از عمل هموروئید یا بواسیر (جراحی و لیزر)

 

درمان بواسیر با لیزر و عمل جراحی هموروئید هر دو روش هایی بوده که برای درمان بواسیر استفاده می شوند، زمانی که علائم شدیدی دارید و انواع روشهای خانگی نمی توانند تسکین دهنده باشند، بهترین گزینه لیزر هموروئید و جراحی بواسیر است. بهبودی موفقیت آمیز بعد از هر کدام از روشهای بالا، به زمان نیاز داشته و همچنین نیازمند تغییر در رژیم غذایی، فعالیت های روزمره و رعایت ریز به ریز نکات مراقبتهای بعد از عمل هموروئید یا لیزر بواسیر می باشد تا سلامت کامل فرد به دست آید.

داروهای ضد درد و نرم کننده های مدفوع نیز ممکن است برای کمک به این اتفاق اثر گذار باشند.

در این مقاله از سایت پزشکی کلینیک دکتر علیرضا زارعی تصمیم داریم که یک برنامه مراقبتی منظم و درمان‌هایی برای مراقبت در منزل ارائه دهیم که باعث بهبودی و جلوگیری از عوارض پس از جراحی شوند.

مطلب پیشنهادی: بهترین دکتر بواسیر و متخصص هموروئید

دوره نقاهت زخم عمل جراحی بواسیر

ترمیم زخم ناشی از عمل جراحی بواسیر یا هموروئیدکتومی می تواند بین چهار تا هشت هفته ادامه داشته باشد. مدت زمان در نظر گرفته شده بر اساس اندازه، وخامت علائم و تعداد توده های بواسیری که دارید و همچنین سلامت جسمانی و میزان تحرک هر بیمار با بیمار دیگر فرق دارد.


For the first week or two, you need to take it easy, staying at home and avoiding strenuous activities, including heavy lifting.

برای یک یا دو هفته اول، باید حتما استراحت کنید، تا حد امکان در خانه مانده و از انجام دادن فعالیت‌های سنگین، از جمله بلند کردن وزنه و در کل اجسام سنگین خودداری کنید.

verywellhealth.com

https://bit.ly/3QMt53c طبق انتظار پزشک، بعد از یک تا دو هفته، اصولا میتوانید به فعالیت های عادی خود ادامه دهید. با این حال، هنوز باید از انجام کار هایی که نیاز به زور زدن زیادی دارند اجتناب کنید.

بیمار ممکن است کمی درد و ناراحتی را برای دو تا چهار هفته پس از جراحی تجربه کند. اگرچه این علائم به تدریج کاهش می یابند. شما می توانید با اجتناب از یبوست، مراقبت مناسب از زخم و استفاده از داروهای مسکن طبق تجویز، درد را به حداقل برسانید.

بهبودی کامل بدون درد معمولا در عرض یک تا دو ماه حاصل می شود.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

علت و درمان ترشحات مقعدی چیست؟ + عکس

درمان قطعی بیماری های مقعدی-نشیمنگاهی؛ بواسیر، شقاق، فیستول و…

فیستول چیست؟ علائم، علت و تشخیص بیماری فیستول مقعدی