برای یبوست در بارداری چی بخوریم؟

برای یبوست در بارداری چی بخوریم ؟ در طول بارداری، تغییرات هورمونی، کاهش فعالیت بدنی، برخی داروها و مکمل‌های ویتامین، و رحم در حال رشد شما ممکن است در ایجاد یبوست زنان در بارداری نقش داشته باشند. در این مواقع معمولا مادران نفخ و احساس گرفتگی در مقعد خود دارند که می تواند بسیار ناراحت کننده باشد.

اطمینان از مصرف فیبر و مایعات کافی می تواند به جلوگیری از یبوست کمک کرده و استفاده از برخی پروبیوتیک های موجود در مواد غذایی نیز ممکن است برای این عارضه کمک کننده باشند.

مطلب پیشنهادی: درمان قطعی یبوست زنان در بارداری

غذاهای پر فیبر برای رفع یبوست در بارداری

دو نوع اصلی فیبر وجود دارد: محلول و نامحلول. فیبر محلول حجم مدفوع شما را افزایش می دهد در حالی که فیبر نامحلول حرکت مدفوع را از طریق دستگاه گوارش شما را راحت تر کرده و همچنین حرکت روده ها را افزایش می دهد.

  1. غذاهای غنی از فیبر محلول: جو، لوبیا، عدس، جو؛ برخی از میوه ها مانند سیب و زغال اخته؛ برخی از سبزیجات و همچنین پسیلیوم.
  2. غذاهای غنی از فیبر نامحلول: سبوس گندم، غلات کامل، آجیل، لوبیا و سبزیجاتی مانند گل کلم، لوبیا سبز و سیب زمینی.

آیا میدانستید؟ آلو به بسیاری از افراد مبتلا به یبوست کمک کرده است، اما این فقط به دلیل فیبر داخلش نیست! این میوه (یک آلو خشک) دارای محتوای سوربیتول بالایی بوده که یک الکل قندی به شمار می رود با کشیدن مایعات به سمت روده بزرگ، به دفع مدفوع کمک می کند.

مطلب پیشنهادی: برای درمان یبوست در بارداری چه بخوریم؟

خوراکی های حاوی پروبیوتیک

پروبیوتیک‌ ها باکتری‌ های دوستانه‌ و مفیدی هستند که در صورت مصرف منظم و به مقدار مناسب می‌ توانند به عملکرد سلامت گوارش زنان باردار کمک کنند. این میکروارگانیسم‌ های مفید گاهی اوقات به طور طبیعی وجود دارند، مانند زمانی که یک غذا تخمیر می‌شود. در موارد دیگر، پروبیوتیک ها به عنوان یک ماده خوراکی همراه غذا به آن اضافه می شوند.

غذاهای غنی از پروبیوتیک ها عبارتند از: برخی از ماست ها، کفیر، کلم ترش، ترشی، میسو، تمپه، کیمچی، نان خمیر مایه و برخی پنیرها.

در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، مطالعات فعلی نتایج امیدوار کننده‌ ای را در مورد پروبیوتیک‌ ها برای درمان یبوست در بارداری نشان می‌ دهند.

یکی از شایع ترین عوارض یبوست در بارداری، ابتلا به بیماری بواسیر زنان در بارداری بوده که اکثر مادران به آن دچار می شوند. داشتن اطلاعات برای مدیریت درست این عارضه اهمیت فراوانی دارد.

https://cliniczarei.com/articles/%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%db%8c%d8%a8%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

علت و درمان ترشحات مقعدی چیست؟ + عکس

درمان قطعی بیماری های مقعدی-نشیمنگاهی؛ بواسیر، شقاق، فیستول و…

فیستول چیست؟ علائم، علت و تشخیص بیماری فیستول مقعدی