عمل فیستول مقعدی | عوارض و دوره نقاهت بعد از جراحی فیستول
فیستول مقعدی باید با جراحی درمان شود زیرا یک بیماری مزمن است که به خودی خود بهبود نمی یابد و در صورت عدم درمان می تواند منجر به عوارضی مانند عفونت های خطرناک شود. عمل فیستول مقعدی هم در بیمارستان و هم در کلینیک های سرپایی با لیزر انجام میشود.
هدف این مطلب؛ ایجاد آگاهی بیماران از تمامی روشهای سنتی و جدید برای جراحی فیستول است.
چرا باید فیستول عمل شود؟
در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا جراحی اغلب برای فیستول مقعدی توصیه می شود:
- کنترل عفونت: فیستول مقعدی معمولاً در اثر عفونت در غدد مقعد یا بافت های اطراف ایجاد می شود. جراحی برای برداشتن بافت عفونی و ایجاد یک مسیر جدید برای تخلیه چرک و جلوگیری از گسترش یا عود عفونت ضروری است.
- جلوگیری از تشکیل آبسه مقعد: فیستول های درمان نشده می توانند منجر به تشکیل آبسه شوند، آبسه هایی از چرک هستند که می توانند باعث درد شدید، تورم و عفونت شوند. جراحی می تواند با ایجاد یک مسیر زهکشی جدید برای مواد آلوده به جلوگیری از تشکیل آبسه کمک کند.
- تسکین علائم: فیستول مقعدی می تواند علائمی مانند درد، تورم، ترشح و عفونت های مکرر ایجاد کند. جراحی می تواند با برداشتن مجرای فیستول و اجازه دادن به بهبود مناسب ناحیه آسیب دیده به کاهش این علائم کمک کند.
- پیشگیری از عود: در حالی که جراحی همیشه تضمینی برای عدم عود فیستول مقعدی نیست، اغلب موثرترین راه برای رفع علت زمینه ای این بیماری و کاهش خطر عود در مقایسه با درمان های غیرجراحی است.
منبع: https://hpvdarman.com
نظرات
ارسال یک نظر