شقاق مقعدی در بارداری چیست؟
شقاق مقعد در دوران بارداری اغلب به دلیل فشار و کششی که بدن در این دوره متحمل می شود، رخ می دهد. افزایش فشار بر کف لگن، همراه با تغییرات هورمونی، می تواند منجر به شقاق و زخم های کوچک در دوران بارداری شود.
علاوه بر این، یبوست که در دوران بارداری شایع است، می تواند مشکل را تشدید کرده و حرکات روده را دردناک کند. که این عارضه باعث تحریک بیشتر ناحیه آسیب دیده می شود.
خونریزی مقعد در دوران بارداری نشانه بارز شقاق مقعد است که اغلب در حین حرکات روده مشاهده می شود. اگرچه می تواند نگران کننده باشد، اما درک این نکته ضروری است که درد مقعد در دوران بارداری مرتبط با شقاق مقعد معمولاً قابل درمان است. در نتیجه جای نگرانی نیست.
درمان شقاق مقعدی در بارداری
مدیریت شقاق مقعد در دوران بارداری شامل چندین گزینه درمانی است که با هدف تسکین علائم، تسریع بهبودی و جلوگیری از عوارض بیشتر انجام می شود. در اینجا به تفصیل به درمان های مؤثر موجود در کلینیک اچ پی وی اشاره می کنیم:
لیزر شقاق در بارداری
لیزر شقاق مقعدی در دوران بارداری به دلیل خطرات احتمالی و وجود سایر روش های درمان جایگزین ایمن تر، عموماً توصیه نمی شود. در حالی که درمان های لیزری می توانند برای شقاق در افرادی که بارداری نیستند کاملا موثر باشند، اکثر روش ها شامل بیهوشی هستند که ممکن است خطراتی را برای جنین در حال رشد ایجاد کند.
مادر با مشورت پزشک متخصص آنورکتال، جراح عمومی یا حتی متخصص زنان خود میتواند از انجام روش درمانی ایمن آگاه شود.
بیشتر بخوانید: درمان شقاق با لیزر چگونه انجام میشود؟
پماد برای درمان شقاق در بارداری

برای درمان شقاق مقعد در دوران بارداری، پزشکان ممکن است پمادهای موضعی مانند گلیسریل تری نیترات (GTN) یا کرم دیلتیازم را توصیه کنند، اگرچه استفاده از آنها در دوران بارداری اغلب تحت نظارت پزشک است زیرا تحقیقات محدودی در مورد اثرات خاص آنها انجام شده است. داروهای بدون نسخه مانند وازلین نیز می توانند با مرطوب کردن و محافظت از ناحیه، تسکین ایجاد کنند.
توجه کنید: مشورت با دکتر شقاق قبل از استفاده از هرگونه دارو در دوران بارداری برای اطمینان از ایمنی برای مادر و نوزاد بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید: https://hpvdarman.com/
نظرات
ارسال یک نظر